Bestuur & Commissies

Wil Rens

Als voorzitter van de vereniging is Wil verantwoordelijk voor het te voeren beleid van de vereniging en natuurlijk het voorzitten van de maandelijkse bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergadering.

Rafael Fructuoso van der Veen

Als secretaris van de vereniging is Rafael verantwoordelijk voor een aantal zaken. O.a. het verwerken van de in- en uitgaande post en beheer van de inbox. Het onderhouden van contacten met de gemeente. Notuleren van bestuursvergaderingen, algemene ledenvergaderingen en het verzorgen van het jaarverslag.

Penningmeester & Toernooien

Hanny Rosenboom

Hanny beheert de financiële middelen van de vereniging. Daarnaast houdt zij het ledenbestand bij en verzorgt ze de externe toernooien.
Zij is tevens erg fanatiek bij de Old Timers Club (OTC), waar zij ook regelmatig achter de tafel te vinden is.

Technische zaken

Frans Reurling
Jan IJpelaar

Wedstrijdsecretariaat