Competitie senioren

Aanmeldformulier

Tafeltennisvereniging Het Markiezaat biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan de NTTB seniorencompetitie. Op deze pagina kun je lezen wat dit inhoudt en inschrijven voor het komende seizoen!

Najaarscompetitie 2024

De najaarscompetitie vindt plaats van september tot november en bestaat uit 10 wedstrijden. De meeste verenigingen spelen op vrijdagavond of zaterdagmiddag. Iedere competitiewedstrijd speel je in een team van 3 spelers. Er worden 9 enkelwedstrijden gespeeld en één dubbelwedstrijd.


Teamindeling

Het aanmeldformulier biedt de mogelijkheid om wensen of verzoeken op te geven. De Technische Commissie probeert hier, waar mogelijk, rekening mee te houden bij het opzetten van de teamindeling. Deze wordt zo snel mogelijk gemaakt na het sluiten van de inschrijving. De teamindeling wordt definitief gemaakt tijdens de teambespreking waarvoor alle ingeschreven spelers worden uitgenodigd.

Het kan gebeuren dat er niet aan alle wensen of verzoeken zal worden voldaan. We zijn immers gebonden aan de regels van de NTTB. Daarnaast kunnen de wensen van spelers met elkaar conflicteren.


Wedstrijden

Tijdens de thuiswedstrijden op De Staakberg is de zaal minimaal drie kwartier van tevoren geopend. Het team is bij thuiswedstrijden zelf verantwoordelijk voor het invullen van het (digitaal) wedstrijdformulier. Als team spreek je onderling af wie wanneer speelt. Bij uitwedstrijden wordt er ook onderling afgesproken wie er rijdt. Het is gewoonlijk dat spelers elkaar thuis ophalen en thuisbrengen.


WhatsApp, informatie en vragen

De vereniging heeft twee WhatsApp groepen die worden gebruikt voor de seniorencompetitie. In de algemene WhatsApp groep wordt belangrijke informatie over de competitie gedeeld door de wedstrijdsecretaris en/of het bestuur. Daarnaast is er een aparte WhatsApp groep waar om invallers gevraagd kan worden.
Voor extra informatie en/of vragen kan je de wedstrijdsecretaris (Jacco Schoone) benaderen via tc@ttvhetmarkiezaat.nl of 06-52083527.


Kledingvoorschrift

Alle competitiespelers zijn verplicht een verenigingsshirt te dragen tijdens competitiewedstrijden. Je schaft dit shirt zelf aan tenzij er sprake is van een teamsponsor. Afhankelijk van ons sponsorcontract worden de shirts gepast en opgehaald bij de sponsor of op de vereniging. Dat laten we uiteraard op tijd weten. Het verenigingsshirt wordt eens in de vier jaar vervangen. De eerstvolgende nieuwe lijn komt in het najaar van 2026. De overige kledij mag naar eigen keuze (geen witte broek of rok en geen zwarte schoenzolen) worden gekozen.


Bardienst

Om onze bardienst optimaal te organiseren, beoordelen we elk seizoen welke aanpak het best past: verplichte bardienst of een betaalde variant. In het geval van een verplichte bardienst verwachten we dat alle competitiespelers minimaal eenmaal bardienst draaien per seizoen. Bij een betaalde bardienst worden de kosten aan het eind van de competitie berekend en vervolgens verrekend over alle competitiespelers. Het draaien van een bardienst staat dan open voor alle meerderjarige leden. Een betaalde bardienst dekt over het algemeen de kosten die worden verrekend voor de bardienst.


Sluitingsdatum inschrijving

De mogelijkheid tot aanmelden eindigt op woensdag 1 mei 2024.

Persoonlijke gegevens

*Alleen voor dames, aankruisen wat van toepassing is.