CORONA UPDATE

Laatste update: 24 april 2020

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland heeft het kabinet de afgelopen periode meerdere maatregelen aangekondigd. In lijn met deze maatregelen, adviseren het NOC*NSF en de NTTB om alle clubbijeenkomsten uit te stellen tot en met 19 mei. Dit betreft niet alleen wedstrijden, maar ook trainingen, overleggen, vergaderingen en evenementen. Onze vereniging volgt dit advies en houdt onze accommodatie gesloten tot en met 19 mei.

De afdeling ZuidWest van de NTTB heeft besloten om zowel voor de jeugd als voor de senioren de voorjaarscompetitie per direct te beëindigen. Deze beslissing heeft een aantal gevolgen. Zowel voor de jeugd- als voor de seniorencompetitie
1.  komen alle nog te spelen wedstrijden te vervallen
2. worden alle gespeelde wedstrijden nietig verklaard.

Specifiek voor de seniorencompetitie zijn er twee aanvullende punten:
1. De promotie en degradatie van de najaarscompetitie 2019 blijven van kracht voor de indeling van de najaarscompetitie 2020, mits teams niet dusdanig wijzigen dat de teamrating sterk verandert.
2. De indeling van de voorjaarscompetitie 2020 dient als leidraad voor de indeling van de najaarscompetitie 2020. Dit zou kunnen betekenen dat dezelfde teams in een poule terecht komen. Ook dit is echter afhankelijk van eventuele veranderingen in de teamrating.

De twee laatstgenoemde punten zijn niet van toepassingen voor de jeugd in verband met de overgang van jeugdspelers naar de senioren en/of de wijziging van de leeftijdscategorie.

Wij houden u de komende periode op de hoogte via onze website (ttvhetmarkiezaat.nl/corona) en per e-mail.