Voorjaarscompetitie 2023

Er is een voorjaarscompetitie in de maanden januari, februari, maart, april en soms nog in mei. De najaarscompetitie vindt plaats in de maanden september, oktober, november en begin december. Voor beide competities moet je je iedere keer opnieuw aanmelden.

Iedere competitie bestaat uit 10 wedstrijden die meestal op vrijdagavond of zaterdagmiddag worden gespeeld, maar soms ook op een ander tijdstip. Iedere competitiewedstrijd bestaat uit 9 enkelpartijen (3 spelers spelen allen 3 enkelpartijen) en één dubbel waarvoor twee spelers ingezet worden (hiervoor mag men ook een vierde speler inzetten).

Teamindeling

De teamindeling wordt definitief gemaakt op de teambespreking. Hiervoor worden alle spelers uitgenodigd die zich hebben opgegeven voor de competitie. Op het aanmeldingsformulier kan je wensen of verzoeken aangeven waarmee de Technische Commissie zoveel mogelijk rekening zal proberen te houden.Het kan voorkomen dat er niet altijd aan wensen of verzoeken kan worden voldaan. We zijn immers gebonden aan regels van de NTTB en wensen van spelers kunnen conflicteren met elkaar. Soms moet men dus een beetje geven en nemen.

Wedstrijden

Tijdens de thuiswedstrijden op De Staakberg is de zaal altijd minimaal drie kwartier van tevoren geopend. Het team is zelf verantwoordelijk voor het invullen van het wedstrijdformulier (of indien van toepassing het invullen van het Digitaal Wedstrijd Formulier) bij de thuis wedstrijden. De spelers uit een team spreken vooraf onderling met elkaar af wie welke wedstrijd speelt en wie naar welke uitwedstrijd rijdt. Spelers halen elkaar op of spreken af bij de thuis accommodatie om vanuit daar te vertrekken.
Tijdens de wedstrijd blijft u aanwezig en coacht het team elkaar tijdens het spelen. Moet u toch eerder weg dan maakt u dit op voorhand kenbaar bij uw team.

Informatie en problemen

Indien u competitie gaat spelen zal u indien mogelijk in de competitie app worden toegevoegd waar belangrijke informatie omtrent de competitie verstrekt zal worden door de wedstrijdsecretaris (en/of bestuur). Bij problemen wanneer u geen compleet team op de been dreigt te krijgen voor een wedstrijd of andere vragen omtrent de competitie dient u op tijd de wedstrijdsecretaris (Jacco Schoone) te benaderen via jaccoschoone@hotmail.com of 06-52083527.

Kledingvoorschrift

U bent verplicht een shirt van de vereniging te dragen tijdens een competitiewedstrijd. Om de juiste maat te weten kunt u een shirt passen bij Jansen Sport, Antwerpsestraat 17, 4611 AB Bergen op Zoom. Vervolgens wordt het shirt besteld (en bedrukt) en wordt u op de hoogte gebracht wanneer het shirt klaar is. De kosten voor een verenigingsshirt kunt u navragen bij Jansen Sport of de penningmeester. De overige kledij mag naar eigen keuze (geen witte broek en geen zwarte schoenzolen) worden gekozen.

Bardienst

Zonder vrijwilligers is er geen verenigingsleven. Daarom wordt van u verwacht dat u met uw team ook nog een bijdrage levert in de vorm van 1 of 2 bardiensten per seizoen. Meestal hebben er twee teams tegelijkertijd bardienst om de werkdruk te verlagen.

Een bardienst houdt in dat u de zaal klaar maakt, koffie zet, eten en drinken verkoopt en na afloop de zaal en kantine weer keurig achterlaat. Er is een duidelijke instructie aanwezig om e.e.a. uit te leggen maar uiteraard zijn er ook altijd ervaren leden aanwezig die even kunnen helpen bij vragen. De bardienst duurt van 19:15 tot 01:30 op vrijdagavonden of op zaterdag van 16:15 tot 22.00 uur of tot iedereen de accommodatie heeft verlaten. Ook de bardiensten worden in onderling overleg vastgelegd.

Persoonlijke gegevens

int(0)
*Alleen voor dames, aankruisen wat van toepassing is.