Trainingskamp

2023

Hoi ouders & jeugdleden,

Een zomervakantie zonder trainingskamp is geen zomervakantie, daarom kunnen zal er ook dit jaar wederom een trainingskamp georganiseerd worden. Er zijn zoals elk jaar weer 14 plekken beschikbaar en het gaat weer een geweldige week worden vol avontuur en gezelligheid.

Wat is er te doen

Alweer voor het 9e jaar op rij wordt het trainingskamp gehouden. 5 schitterende dagen bomvol met spellen, opdrachten, speurtochten en natuurlijk trainingen. Ook zal er dit jaar weer een groot themaspel zijn dat gedurende het volledige kamp gespeeld gaat worden. Hoe het kamp er verder inhoudelijk uit ziet, is voor iedereen nog onbekend, maar teambelang en samenwerken zal voorop staan dit jaar. Verder bestaat elke dag uit een ontbijt, lunch en diner. En de ouders mogen ook weer mee eten in het “breng je eigen eten mee” diner op woensdag. Naast dit alles zullen er een hele hoop verrassingen zijn en zijn er ook weer prachtige prijzen te winnen. Geef je snel op en wie weet neem jij de felbegeerde wisselbeker over van Elin.

Wat is het kamp

Het kamp is een supergezellige week waarin je fysiek en mentaal uitgedaagd zal worden, maar het is voornamelijk één groot feest vol met gezelligheid. Prestatie staat niet voorop, maar plezier.

Inschrijven

Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Schrijf je snel in!
Want VOL = VOL helaas!

Wat gebeurt er na inschrijving

Zodra u uw kind heeft aangemeld zal zijn/haar naam toegevoegd worden op de kamplijst in de zaal. Het officiële kampboekje met daarin alle informatie krijgt u aan het begin van de zomer, hierin wordt ook om extra informatie gevraagd, welke zo snel mogelijk weer ingeleverd moet worden.

Met vriendelijke groet,
Marvin Sluijter
Evenementen Commissie

Datum
21 t/m 25 augustus 2023
(laatste week zomervakantie)

Kosten
€ 40,- pp