Open Bergsche Tafeltennis kampioenschappen 2018 – Senioren

Beste senioren,

Tafeltennisvereniging Het Markiezaat organiseert op zondag 25 maart 2018  de Open Bergsche Tafeltennis kampioenschappen enkelspel voor de Senioren.

• Het toernooi zal gespeeld worden in de zaal van TTV Het Markiezaat; Staakberg 4C, 4613 BL Bergen op Zoom. Telefoonnummer zaal: 0164-260149.
  • Het toernooi is open gesteld voor spelers van de afdeling ZuidWest.
  • Aanvang van het toernooi 09.00 uur.
  • Einde van het toernooi om +/- 18.00 uur.
  • Inschrijfgeld Senioren: € 5,00 per persoon
  • Sluitingsdatum inschrijving zondag 18 maart 2018 of zoveel eerder als het toernooi vol is.
  • Inschrijvingen kunnen via de mail gestuurd worden naar toernooi@ttvhetmarkiezaat.nl.

Betaling inschrijfgeld dient te geschieden gelijktijdig met het inleveren van de verzamel-inschrijfformulieren. Betalingen kunnen gedaan worden op NL65 RABO 0127 7646 66 t.n.v. Het Markiezaat te Oud Gastel onder vermelding Open Bergsche 2018.

Opzet:

• Om 09.00 uur starten wij het toernooi met poules. De eindstand in de poule bepaalt de klasse waarin gespeeld wordt verder die dag.
  • Wij streven er naar iedereen zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen.
  • Alle wedstrijden worden door de deelnemers zelf geteld.
  • Alle wedstrijden worden gespeeld best of five tot de 11 (dus 3 gewonnen games).
  • Er wordt maar in 1 enkelspelklasse gespeeld.
  • Er zijn prijzen beschikbaar voor de nummers 1 en 2 van elke klasse.
  • Bij de senioren zal bij de indeling rekening worden gehouden met ELO-rating en de laatst bekende licentielijsten.

Tevens bestaat de mogelijkheid om een lunchpakket te bestellen à € 5,00. Het lunchpakket bestaat uit een kop koffie/thee, een kop zelf gemaakte tomaten-groentesoep, 1 broodje ham of kaas en 1 broodje kroket of frikandel. Bij het binnen komen ’s morgens kunnen de mensen, die een lunchpakket besteld hebben zich melden en aangeven wat zij willen hebben. Zij krijgen dan 4 bonnen, voor elk onderdeel 1 bon. Dan kun je het lunchpakket over de dag verdelen en bepaal jezelf wanneer je wat wilt eten.

De lunchpakketten dienen gelijktijdig met het inschrijfgeld betaald te worden.

De toernooicommissie bestaat uit Hanny Rosenboom, René van der Heijden en Edwin Withagen

Met vriendelijke groet,

De toernooicommissie