Senioren trainingskamp

Fit het nieuwe seizoen in!

De Evenementen Commissie organiseert van vrijdag 18 t/m zondag 20 augustus een trainingskamp voor onze senioren.

Drinken

Overdag zal er worden gezorgd voor gratis drinken in de vorm van frisdrank, vruchtensap, chocomel, koffie en thee. Vanaf het avondeten is de bar geopend en wordt er ook alcohol geschonken. Drankjes van de bar kosten het normale bedrag.
 

Breng-je-eigen-eten-mee diner

We beginnen op vrijdagavond om 18:00 met het “breng-je-eigen-eten-mee” diner. Een hele mond vol. En dat is ook precies de bedoeling van deze openingsavond! Het is de bedoeling dat iedereen (koppels mogen samen) een gerecht meeneemt. In principe is alles mogelijk, maar er zijn wel een aantal richtlijnen
  • Maak niet al te grote hoeveelheden (voor maximaal 5 personen is al prima).
  • Mocht je kleine gerechtjes maken (zoals gehaktballetjes of kleine loempia’s) dan raden we je wel aan wat meer te maken.
  • We hebben geen volwaardige keuken, dus ter plekke mag je er geen of nauwelijks werk aan hebben.
  • Maak het jezelf vooral niet te moeilijk. Wees creatief als je wilt, maar het belangrijkste is dat het vooral heel erg lekker is.
Om te voorkomen dat iedereen dezelfde gerechten maakt wordt er op het inschrijfformulier gevraagd wat je mee wil nemen. Weet je het nog niet bij inschrijving, dan is dat geen probleem. Geef het dan later alsnog aan.

Inschrijfformulier

Ik maak voor het diner op vrijdag:
Ik blijf slapen:

Wanneer
Vr 18 augustus (vanaf 17:00)
t/m zo 20 augustus 2023

Kosten
€55,- per persoon
(inclusief afsluitende barbecue)

Locatie
TTV Het Markiezaat
Staakberg 4C
4613 BL Bergen op Zoom