Hallo iedereen,

Hendrik Snuffel hier!

Vorige week heb ik een mysterieuze brief naar verschillende jeugdleden gestuurd. In deze brief heb ik ze uitgenodigd om naar een speciale locatie te komen waar ze van mij een bijzondere missie krijgen. ✉️

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Hendrik Snuffel, oftewel “Koning Speurneus”. Niemand speurt beter dan ik en ik ben daarom al 23 jaar op rij de “Opperspeurneus” van het Opspoorgilde! 🔍

Nu geef ik de kans aan 13 jonge speurneuzen om in mijn voetsporen te treden. Rond 12:30 uur kwam iedereen langzaam binnen druppelen. Sommigen waren heel vroeg, want “dan kan ik bij het stopcontact liggen”.📱

Nadat alle kinderen binnen waren gekomen, werden ze eerst begroet door Marvin Sluijter en Richard Abdullah. Al vrij snel vond Madeleine mijn belangrijke informatiebrief. In deze brief stond uitgelegd dat ze op zoek moeten naar “de geheime plek”. Door middel van raadsels en aanwijzingen kunnen ze in groepjes achterhalen waar de geheime plek is. Vrijdag mogen ze dan daadwerkelijk op jacht naar deze plek.  Via videoboodschappen krijgen de kinderen cryptische aanwijzingen. Deze boodschappen zijn ingesproken door Peter, Danny Bogers, Joost Verbogt, Jacco Schoone en Marvin Sluijter in een digitale wereld!

Nadat het kamp was geopend, verzorgden Frans Reurling en Wout Withagen de eerste training. Elly Withagen was ondertussen druk bezig om de pannenkoeken te bakken voor het diner. 🥞

In de avond stond de tweede training op het programma onder leiding van Leon de Kok en Cees Vriens. En nadat iedereen zich had gedoucht was het tijd voor een potje weerwolven. Eerst normaal en daarna in real-life met speciale kokerbrillen waardoor je maar beperkt zicht hebt. Tot slot werden er nog een paar normale potjes weerwolven gespeeld. Om 02:00 ging het licht uit en lag iedereen lekker in z’n warme bedje. Nog niet wetende wat voor ellende ze te wachten stond. 😱

Wordt vervolgd….

Dan tot slot nog een aanwijzing naar jullie voor de geheime plek: “Als ik denk aan de geheime plek, dan denk ik aan Ambachts, Chopin, de Leemput, Elzenhof & Haagbeuk.”

Met speurende groet,
Hendrik Snuffel 🕵️‍♀️