Uitleg

Fantasycompetitie is een spel dat zich afspeelt tijdens de competitie. Je stelt een team samen bestaande uit spelers van onze vereniging en door de winstpartijen van jouw team behaal je punten.

Hoe doe ik mee?

Inschrijven

Vul het inschrijfformulier in met jouw gegevens en het team waarmee jij het spel wilt spelen.

Betalen

Je ontvangt een mail met de betalingsmogelijkheden om het inschrijfgeld te betalen.

Winnen

Is je bedrag ontvangen? Dan wordt je deelname bevestigd en kan het spel beginnen.

Wat zijn de regels?

• Het spel kost € 3,-. Daarvan gaat € 2,- in de prijzenpot en € 1,- gaat naar de club.
  • Je team moet bestaan uit spelers van 3 verschillende teams.
  • Je reservespeler vervangt automatisch de speler uit je team die het slechtste speelt.
  • Bij gelijkspel wordt er gekeken naar de reservespeler. Het team waar de reservespeler het minst invloed heeft gehad op de scores, eindigt hoger.
  • Het is alleen toegestaan om unieke teams te kiezen. Zorg er dus voor dat jij als eerste jouw favoriete team samenstelt!

De puntentelling

Speler 1: Aantal winstpartijen x 3 punten
Speler 2: Aantal winstpartijen x 2 punten
Speler 3: Aantal winstpartijen x 1 punt

1ste prijs: € 15,00
2de prijs: € 9,00
3de prijs: € 6,00

Inschrijven

Helaas kun je niet meer deelnemen aan de fantasycompetitie.
De inschrijving verliep op 07 september 2018

Scorelijst