Trainingskamp senioren

Fit het nieuwe seizoen in!

Na het overweldigende succes van vorig jaar staat ook dit jaar het senioren trainingskamp op de planning. Een weekend vol gezelligheid en tafeltennis. Let op er is maar een beperkte hoeveelheid plekken, dus wees er snel bij, want vol is vol en de plekken zijn zeer gewild.

Wat is er te doen

Het weekend zal propvol leuke dingen zitten. Er worden verschillende toernooien gehouden en afwisselende trainingen, maar naast tafeltennis is er ook ruimte voor andere activiteiten. Het kamp begint op vrijdagavond met een “breng je eigen eten mee diner” waarbij iedere kampdeelnemer een gerecht of hapjes meeneemt. Het weekend wordt afgesloten met een Barbecue.

Is de bar Geopend?

De bar is gedurende het hele weekend geopend. Alle drankjes van de bar dienen echter wel afgerekend te worden en er wordt tot aan het avondeten geen alcohol geschonken. Overdag, wederom tot aan het avondeten, zal er wel gezorgd worden voor gratis drank in de vorm van grote flessen frisdrank als Cola/Sinas/7up, Chocomel, vruchtensappen en koffie en Thee

Kan ik blijven slapen?

Slapen is niet verplicht, maar geeft natuurlijk wel de beste ervaring en wordt zeker aangeraden. Er wordt speciaal voor het kamp een plek ingericht waar geslapen kan worden. Wanneer je ervoor kiest om thuis te slapen, geef dit dan vooraf wel even aan. Je wordt tussen 9:00 en 10:00 weer terugverwacht, omdat dan de activiteiten weer beginnen.

Inschrijfformulier

Wanneer de limiet van 20 deelnemers is gehaald, zal de inschrijving per direct sluiten.

Ik blijf slapen:

Wanneer
Vr 16 augustus t/m zo 18 augustus 2024

Inloop
Tussen 17:00 en 18:00

Kosten
€55,- per persoon

Locatie
TTV Het Markiezaat
Staakberg 4C
4613 BL Bergen op Zoom